У Сумах представили другий сезон документального серіалу «Крутий заміс»

У Сумах представили другий сезон документального серіалу «Крутий заміс»

9 гру. 2020

Сумчани перші в Україні побачили нові серії документального серіалу, присвяченого ветеранам АТО, котрі відкрили власну справу.

Презентація відбулась 8 грудня у «Центрі учасників бойових дій». Проєкт представили продюсер та автор ідеї Сергій Малярчук, режисер Костянтин Кляцкін та оператор Павло Липа.

Присутні переглянули дві серії, одна з яких присвячена ветераном АТО з міста Суми. Її головний герой – Ігор Мироненко, який до мобілізації працював інженером, а після повернення додому заснував майстерню bobry.in.ua та веде заняття у гуртку робототехніки. Він розповів, як змінилось його життя після служби. Крім Ігоря Мироненко участь у зйомках взяли ще два ветерана-сумчанина. Один з них – Олександр Бондаренко – теж був взяв участь у презентації.

 

«Крутий заміс-2» зняла студія DocNoteFilms за підтримки Українського культурного фонду. UA: Суспільне мовлення здійснює інформаційну підтримку проєкту.

«Крутий заміс» – це два сезони, 18 серій та понад 50 героїв з усієї України. Жодних рамок, жодної цензури: лише невимушені розмови, секрети успіху, кумедні байки та роздуми про найважливіше. Дивіться перший сезон на UA: СУМИ та на всіх каналах Суспільного мовника.

Стежте за анонсами на сайті та на фейсбук-сторінці Суспільного Суми, щоб першими дізнатись про вихід другого сезону, та переглядайте «Крутий заміс-2» ексклюзивно на Суспільному.