«Хочу Знати Англійську»: всі випуски

«Хочу Знати Англійську»: всі випуски

12 січ. 2021

Спільний проєкт програми «Ранок на Суспільному» та школи іноземних мов «New Learning» завершився. Вісім учасників разом з ведучою Христиною Бондаренко перевірили на собі, як можна за короткий термін познайомитися ближче з тонкощами англійської мови.

З вересня до нового року вони знайомились з англійськими часовими формами і зворотами, лексикою та граматикою. Допомагали їм у цьому бажання знати англійську і викладач Станіслав Дугін.

«Проєкт «Хочу знати англійську» у першу чергу дав мені більше впевненості у тому, що можливо все, якщо є бажання. Ніколи не пізно вчитися та поновлювати свої навички і знання. Зізнаюся чесно, було складно поєднувати знімальний процес із навчальним. Тому що одночасно потрібно було думати і про те, у кого я буду брати інтерв’ю після уроку, і про Past Continuous, і про лайфхак для глядачів.

Спочатку я мало вірила, що за 4 місяці вдасться повернути навички говорити і писати англійською. Тим паче, у рамках телевізійного проєкту. Але на щастя, я помилилася. І зараз можу з гордістю сказати, що на відсотків 60 мені це таки вдалося.

Допоки можу сказати, що це один із найважчих проєктів, які я коли-небудь робила. Але мені сподобалося те, що на екрані все виглядало легко і невимушено. І я думаю, це той ефект, якого нам вдалося досягти», – розповідає ведуча і учасниця проєкту Христина Бондаренко.

Дивіться всі випуски проєкту на ютуб-каналі Суспільного Суми та вивчайте іноземну мову разом з відео щоденником «Хочу Знати Англійську».

Нагадаємо, що міжрегіональне шоу «Ранок на Суспільному» виходить на екрани з 15 липня. Його можна дивитися з 6:30 до 9:00 в прямому ефірі UA: СУМИ та онлайн на сайті філії.