Службову комісію щодо директора департаменту інфраструктури Сум подовжили

15:26, 18 лют. 2019
 
Службову комісію щодо директора департаменту інфраструктури Сум подовжили

 Службове розслідування щодо директора департаменту інфраструктури міста Суми Григорія Яременка продовжили до 1 березня. Про це розповів нам заступник міського голови Максим Галицький, який очолює спеціально створену комісію.

 "Комісія з питань службового розслідування по Департаменту інфраструктури міста Суми звернулася до міського голови з проханням подовжити термін своєї роботи. Зараз відбувається аналіз всієї документації, яка була затребувана і вивчена комісією, і ведеться узагальнення тої отриманої інформації. Я дуже сподіваюся, що протягом двох тижнів комісія вже остаточно завершить свою роботу і надасть свої висновки міському голові щодо вжиття подальших дій по відношенню до службових осіб, щодо яких ведеться службове розслідування," - повідомив Максим Галицький.

 Надати свої висновки комісія мала 31 січня, через відпустку мера дату перенесли на 15 лютого. Службове розслідування почали після того, як ліфт у багатоповерхівці насмерть затис немовля. Сталось це 2 січня цього року. Від 4 січня Григорія Яременка відсторонили від посади. Ми намагались поговорити з Григорієм Яременком і дізнатись його позицію щодо відсторонення – він відмовився – сказав, «не бажаю коментувати». Додамо, підозру по цій справі оголосили двом працівникам ТОВ «Міськсумиліфт». Зараз вони під домашнім арештом.