Директор департаменту інфраструктури Сум під особистим зобов’язанням

12:07, 1 бер. 2019
 
Директор департаменту інфраструктури Сум під особистим зобов’язанням

 

Директору департаменту інфраструктури Григорію Яременко обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Справу слухали вчора в Зарічному районному суді Сум. Як повідомила нам прес-секретарка Зарічного суду  Наталія Сидоренко підозрюють чоловіка в неналежному виконанні службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді смерті людини. 

"Одночасно на підозрюваного накладено ряд обов’язків: прибувати за першою вимогою до слідчого прокурора та суду, не відлучатися з міста без дозволу слідчого прокурора або суду, повідомляти про зміну місця свого проживання та місця роботи, утримуватись від спілкування з потерпілими, також здати на зберігання до відповідних органів паспорт для виїзду за кордон. Дослідивши надані докази, на думку суду, є всі підстави для задоволення  клопотання слідчого та застосування для підозрюваного найменш обтяжливого запобіжного заходу, а саме особистого зобов’язання"  - сказала Наталія Сидоренко, прес-секретарка Зарічного районного суду. 

Під особистим зобов’язанням директор департаменту інфраструктури залишатиметься до 3-го квітня. Сьогодні суд відмовив у відстороненні Грирорія Яременка від посади, про що клопотав слідчий. За словами Наталія Сидоренко, суддя зробив це через те, що чоловік з 3-го січня й так відсторонений від посади. Нагадаю, підозру Григорію Яременко вручили 21-го лютого, після обшуків у Сумській міськраді. За інформацією прокуратури, Департаментом інфраструктури у 2017-2018 роках укладалися договори на капітальні ремонти понад 180 ліфтів, зокрема, й у будинку на вулиці Суруна, 32/1 у Сумах, де 2 січня ліфт насмерть затис немовля.

Наразі ми намагаємось отримати коментар Григорія Яременка або його адвоката Василя Матішинця щодо такого запобіжного заходу.

Фото - dancor.sumy.ua