Стали відомі подробиці зникнення сумського контролера

19:57, 7 бер. 2019
 
Стали відомі подробиці зникнення сумського контролера

Стали відомі подробиці зникнення контролера пасажирського транспорту КП «Електроавтотранс» Віталія Доценка. Про них нашому телеканалу розповіла учасниця відпочинку, з якого контролер не повернувся. Відпочити на Баси колектив відділу контролю та безпеки «Електроавтотрансу» приїхав 23 лютого, після роботи.

Анастасія Вакал – учасниця відпочинку, заступник начальника відділу контролю та безпеки КП «Електроавтотранс»

"Ми визвали таксі, він сам відмовився їхати з нами, його було повідомлено телефонним дзвінком, він сказав, що його не потрібно чекати і їдьте без нього. Його бачили приблизно о 19.30 – А потім він відійшов, чи як потім? – Він відійшов, і більше ми його не бачили. Ні з ким не сварився, в нього був гарний настрій".

Володимир Кузьменко -   спеціаліст відділу комунікації ГУНП в Сумській області  

"Наступного дня до поліції звернулася із заявою про зникнення людини його мама. Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною першою ст.115 КК України «Вбивство»".

Як розповіла Анастасія Вакал, наступні два дні у Віталія Доценка були вихідні, тому про його зникнення колеги дізналися наступного дня від поліції, і брали участь у слідчих діях.

Анастасія Вакал – учасниця відпочинку, заступник начальника відділу контролю та безпеки КП «Електроавтотранс»

"Всі пройшли поліграф, хочу зазначити, що мали можливість відмовитися, але всі 5 чоловік це пройшли"

Директор «Електроавтотрансу» розповів, що Віталій Доценко працює на підприємстві з листопада минулого року, конфліктів на роботі в нього не було.

Віталій Однорог – директор КП «Електроавтотранс»

"Це, напевно, один з найбільш дружних колективів у нас на підприємстві – відділ контролю. Вони збиралися у неробочий час, відзначали якийсь захід"

За інформацією поліції, наразі продовжується розшук людини.