"Педагоги" перемогли "політехніків"

19:30, 14 бер. 2019
 

У матчі шостого туру чемпіонату України з футзалу серед команд закладів вищої освіти (конференція «Схід») команди сумських університетів – державного та педагогічного розіграли другу путівку у плей-офф турніру.

Перед початком заключного туру групового турніру обидва суперники зберігали шанси на другу путівку у плей-офф студчемпіонату від східної конференції (першу достроково гарантували собі студенти Харківського національного університету імені Каразіна). Причому у сумському матчі «політехніків» влаштовувала і нічия, «педагогам» потрібна була перемога.

Стартові нулі на табло сумського манежу протримались 36 хвилин і 8 секунд. На тридцять сьомій хвилині гри футболісти педагогічного вишу кутовий удар перетворили на гол – влучний удар по воротах політехніків на рахунку Руслана Окопного.

За одну хвилину і сорок одну секунду до кінця матчу футболісти державного університету заробили пенальті, але Дмитро Ігумнов з шестиметрового не зміг переграти Євгена Балухту. У підсумку 1:0 перемога команди СДПУ яка і продовжить участь у плей-офф турніру.