Команди коледжів розпочали змагання з настільного тенісу серед жінок

17:32, 19 бер. 2019
 
Команди коледжів розпочали змагання з настільного тенісу серед жінок

Команди коледжів розпочали змагання з настільного тенісу. У чемпіонаті області взяли участь вісім жіночих команд.

Серед учасників й чинні чемпіонки області – команда  «Машколеджу СумДУ».

Надія Жукова, капітан команди «Машколедж», говорить: «Від перших ігор сьогодні у мене лишились гарні враження. Суперники для мене були не дуже складні. Але я всіх суперників поважаю, бо вони всі однакові. Ми готувалися до цих змагань. Були тренування, всі ходили, все було добре. Команда налаштована на перемогу. Є стимул перемогти».

Розділяють з сумськими тенісистками лідируючу позицію, після першого дня – представниці «Сумського мед коледжу» та  «Лебединського Педколеджу» - володарки «срібних» медалей минулого року.

Яна Півень, учасниця команди «Лебединський Педколедж», каже: «Враження дуже хороші. Мені подобається ця гра. Звісно, спочатку хвилювалася, але потім входиш в азарт й все подобається. Є різні суперники: важкі й більш легкі. Кожного дня були тренування. Ходили навіть по різних школах, випробували нові столи, дуже складно було. Думаю, команда готова».

У кожній команді по три тенісистки. Команди грають за коловою системою. У перший день відіграли чотири тури – це 32 зустрічі.

«Рівень змагань достатньо високий, як для міста та області. Відзначити можна сумський Машколедж –Жукова Надія грає, думаю, достойно буде представляти Сумську область на Всеукраїнських змаганнях», говорить  головний суддя змагань -Олег Куриленко.  

 «Чотири команди з міста Суми, Лебединський Педколедж, Лебединське медучилище, Шосткинське медичне училище, Путівльський Педколедж. Змагання за коловою системою. Кращі спортсмени представлять область на фіналі спортивних ігор України, які відбудуться у травні-червні», розповіла  Наталія Гуринець, інструктор Сумського обласного відділення комітету з фізвиховання та спорту МОН України.