Сумська «Тенісна академія» зіграє домашній тур чемпіонату України Суперліги

16:16, 22 бер. 2019
 
Сумська «Тенісна академія» зіграє домашній тур чемпіонату України Суперліги

Сумська «Тенісна академія» готується до двох домашніх турів чемпіонату України Суперліги серед чоловічих команд. На другому етапі чемпіонату перша четвірка першого етапу розігрує комплекти нагород.

За день до туру сумчани на тренуванні налаштовуються та відпрацьовують ігрові моменти.

У команді 18-річний Володимир Лушніков – член юнацької збірної України. Він наймолодший учасник серед сумчан. У команді перший рік. До гри готується за одним столом з капітаном команди – Олексієм Сарматовим. Він у сумській команді 18 років. 

Олексій Сарматов, капітан команди «Тенісна академія», говорить: «Команда налаштована дати бій. Ми завжди готуємось як до останньої битви. Тому вчора зробили підготовчий турнір. Команда у повному складі, готуємось, налаштовуємось. Всі ті гравці, з якими ми будемо зустрічатись, то ми з ними більше 20 років граємо. Тому кожен кожного добре знає».

На другому етапі чемпіонату України команди грають у два кола: вдома та на виїзді. Цими вихідними до Сум приїдуть команди Чернігова та Полтави. З чернігівським «Пас-авто» зіграють у суботу, а з полтавським «ТТ-ТЕАМ» - у неділю.

Володимир Хавкін, головний тренер команди «Тенісна академія», розповідає: «Сьогодні відновлювальний день. Зараз вони тренуються. Ми у гостях перемогли Полтаву, з якою будемо грати у неділю, 4:3 та Чернігів – 4:0. На ці ігри команда налаштовується дуже серйозно. Це перші дві ігри у нас вдома у нашому рідному місті».

Ігри відбудуться  о  12:00 у суботу та неділю, у ПТО на вул. Шапаренка, 7.