Працівники Шосткинського заводу «Зірка» перекрили дорогу «Київ-Москва»

12:23, 25 бер. 2019
 
Працівники Шосткинського заводу «Зірка» перекрили дорогу «Київ-Москва»

Працівники Шосткинського заводу «Зірка» перекрили дорогу державного значення «Київ- Москва» біля с. Лапшине  Кролевецького району. Як розповіла нам учасниця мітингу Наталія Максіна — приїхали туди з наметами та дровами. Усе – через невиплату заробітної плати.

"Ми приїхали сюди до тих пір, поки ми не побачимо свої гроші на своїх картках, ми приїхали вибивати заборгованість на своїх рахунках. Ми прийшли відстоювати свої робочі місця, і щоб назвали винуватих, хто довів до банкрутства наше підприємство і ми не поїдемо, поки наші вимоги не будуть виконані. Машини з дітьми ми пропускаємо, ми пропускаємо швидку допомогу, і пожежні машини. Це все, що ми пропускаємо. Решта машин – усі стоять. Звичайно, ми розуміємо, що створюємо незручності, втрачають свої гроші", – каже учасниця мітингу Наталія Максіна.

За словами Наталії Максіної – наразі мітингувальників близько 300 осіб, за інформацією ж речниці патрульної поліції Сумщини Ельвіри Біганової наразі там близько сотні протестуючих. На місці працюють 10 працівників поліції та 2 автопатрулі. Правоохоронці організовують об‘їзні маршрути.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, небо, дерево, на улице и природа