У Сумах прибрали від сміття провулок Громадянський

14:04, 19 кві. 2019
 
У Сумах прибрали від сміття провулок Громадянський

О 8 годині ранку на толоку вийшли працівники центру екстреної медичної допомоги та обласного центру служби крові. Прибирають провулок Громадянський. Одночасно по районах області сміття прибирають структурні підрозділи швидкої. Всього таких 55.

З граблями, лопатами та мітлами вийшло близько ста працівників центру екстреної медичної допомоги.

"Поєднали роботу з наведенням порядку. Територія в нас чимала, і ми так сказати, навколо нашої споруди, території, яка примикає з усіх сторін, наведемо порядок. Нам не соромно буде. Дійсно ми вийшли з пропозицією до організацій, які знаходять поруч, про те, щоб сьогодні провести цю толоку і прибрати це сміття, яке накопичувалося за багато часу", - розповідає директор Анатолій Александренко. 

Люди працюють після зміни та у робочий час.

"Чомусь у нас такий був настрій весняний, і мабуть настрій для сподівань перед тими змінами, які в нас можуть бути в країні. Ми вирішили, що наша країна має бути квітуча, красива", - каже заступник директора з організаційно-методичної роботи центру екстреної медичної допомоги Оксана Сєргєєва. 

"Дуже добре, щоб прилегла територія була у гарному стані, а також, якщо кожна організація проведе такі заходи, наше місто стане більш красивим", - каже головний механік центру екстреної медичної допомоги Віталій Литовченко. 

"Я вважаю, що це дуже гарно, активізує народ. Тому що кожного ранку ми сюди приходимо, ми тут віддаємо душу, серце, і звичайно хочеться приходити на чисту територію", - говорить бухгалтер центру екстреної медичної допомоги Наталя Леоненко. 

А це вигрібають сміття медики з обласного центру служби крові. За півгодини роботи зібрали 40 пакетів сміття.

"Сьогодні ми почали прибирати територію, яка прилегла до нашого закладу, але не являється нашою територією.  Багато, дуже багато сміття. Це мішки, целофан", - говорить головна медсестра обласного центру служби крові Любов Безсмертна. 

З іншої сторони дороги – працівники «Міськсумиліфту». Тут працюює близько 20 людей.

"Виявили бажання прибрати трошки наше місто, зробити його кращим, підрізати дерева, і поприбирати територію нашого підприємства, і довкола території підприємства. Все відбувається одночасно, працівники, які задіяні на об’єктах працюють на об’єктах, а ці працівники, які мають змогу звільнитися на 2-3 години, вони працюють на території підприємства", - каже директор ТОВ «Міськсумиліфт» Євген Костенко.