Сумські волейболісти перемогли хмельницьких

17:07, 19 кві. 2019
 
Сумські волейболісти перемогли хмельницьких

Волейболісти сумського «ШВСМ-СумДУ» у матчі за сьоме-восьме місце чемпіонату України серед чоловічих команд «Супер ліги» зустрілись на домашньому майданчику з «Новатором» з міста Хмельницький.

Поєдинок на паркеті спортивної зали третього корпусу Сумського державного університету став другим у серії. Перший на виїзді сумчани виграли у чотирьох партіях. Першу партію домашнього поєдинку господарі виграли з рахунком 25:18. З таким же рахунком сумчани виграли і другий ігровий відрізок сьогоднішнього матчу. Останній розіграш приніс нашим землякам перемогу у третій партії з рахунком 25:20, перемогу у матчі (3:0) та у серії (2:0).


"Не вистачило досвіду. Дуже молода у нас команда. Допускаємо дуже багато невимушених помилок" - прокоментував гру головний тренер гостей Роман Ковальчук.

Тренер сумської командли Денис Зуй сказав після гри: «Команда сьогодні перемогла завдяки командним зусиллям всіх хлопців, вболівальникам, які нас підтримували».

Для хмельницького «Новатора» сезон завершився, для сумського «ШВСМ-СумДУ» він триває. За місце у «Супер лізі» наступного сезону сумчани зіграють з «Локомотивом» з Харкова.