За свята на Сумщині патрульних викликали 450 разів

14:04, 29 кві. 2019
 
За свята на Сумщині патрульних викликали 450 разів

Святкові вихідні минуло спокійно. Так оцінює ситуацію по викликах "швидкої" керівниця Служби медицини катастроф Галина Білоус. Патрульних викликали 450 разів.

"Ми відчули збільшення кількості звернень по містам Суми, Шостка, Конотоп у порівнянні з сучасними днями  - то кількість звернень збільшилася. Ми  розцінюємо це, бо можливо не працювала амбулаторно-поліклінічна мережа і вони нікуди не могли звернутися.  Щоб ми там виїздили в зв`язку зі святом там до церкви чи на кладовище   - то ні. По Сумах збільшилася кількість вуличних викликів, населенню було не дуже комфортно, пов’язано зі вживанням алкоголю були випадки", - повідомила Галина Білоус, керівниця Служби медицини катастроф. 

"За святкові дні патрульні опрацювали понад 450 повідомлень. Зафіксували майже 150 порушень правил дорожнього руху. Близько 80 порушень громадського порядку. Також було зупинено і притягнено до адмінвідповідальності 14 водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння. Зафіксовано 5 випадків затримання осіб, які мали при собі речовину схожу на наркотичну та 2 випадки виявлення предметів з ознаками холодної зброї", - говорить Олег Сологуб, старший інспектор прес-служби управління патрульної поліції в Сумській області.