27 тисяч гривень зібрали на благодійному ярмарку в сумській школі № 30

18:03, 7 тра. 2019
 
27 тисяч гривень зібрали на благодійному ярмарку в сумській школі № 30

Благодійні ярмарки в 30-тій спеціалізованій школі зазвичай відбуваються 2 рази на рік. Восени їх влаштовують учні третіх-четвертих класів, а навесні, як сьогодні, - учні перших-других класів.

Участь у ярмарку беруть представники двох перших і двох других класів. Дехто, крім солодощів, підготував для ярмарку і спеціальні костюми.

«У нас все майже домашнього приготування,всі мами у нас старалися, принесли багато смаколиків, щоб нашим дітям було весело і цікаво, і вони отримали масу задоволення від того, що вони роблять добрі справи», - розповіла одна з продавчинь Віра Волошина.

«Ми представляємо перший  клас, наші діти приготували багато смачного:  пиріжки, пиріг, печиво, трубочки,желе, компоти різні,  узвар. Ціни від 5 до 15 гривень», - сказала продавчиня Ірина Краснова.

 «Я купила сік за 5 гривень, потім зефір, і ще тістечко. Ці гроші підуть на лікування хворих дітей», - сказала школярка Євгенія Денисова.

 «Так сталося, що у нашому навчальному закладі у нас 7 дітей з важкими хворобами, які потребують допомоги. В минулому році, коли  в нас був яморок, ми адресно передавали кошти пораненим бійцям АТО. Ми з батьками поділимо гроші і на наших дітей, і на дітей у лікарні», - сказала заступниця директора з  навчально-виховної роботи Марія Гребень.

Усього за кілька годин на ярмарку зібрали 27 380 гривень.