Суд по звинуваченню заступника прокурора Сумської області продовжили

18:14, 23 тра. 2019
 
Суд по звинуваченню заступника прокурора Сумської області продовжили

У Зарічному районному суді завершують дослідження письмових доказів у справі заступника прокурора області Сергія Маслюка. За версією слідства, у вересні 2017 року чоловік оформив підробний листок непрацездатності та отримав 21 тисячу гриве

"В подальшому планується перейти до допиту свідків, визначали кілька дат наступних судових засідань, адже це сприяє швидкому судовому розгляду в розумні строки, крім того забезпечить можливість належного повідомлення свідків про дати судових засідань та планування їх виклику на ту чи іншу дату", - говорить прокурор Сумської прокуратури Андрій Байдак.

"Необгрунтований обвинувальний акт, очевидно, що його за щось переслідують, за що мені невідомо, бо я не є працівником прокуратури, але, на мій погляд, це так і є. Людині виданий звичайний лист непрацездатності, факт підтвердження того, що він звертався в лікарню", - говорить адвокат обвинуваченого Андрій Шестов.

Наступне судове засідання призначене на 20 червня. У червні минулого року Зарічний районний суд міста Суми визнав Сергія Маслюка винним у використанні підробленого лікарняного та оштрафував на 850 гривень. У березні цього року Сумський апеляційний суд повернув справу до першої інстанції на новий розгляд.