У Сумах поставили паркан серед тротуару

19:59, 25 тра. 2019
 
У Сумах поставили паркан серед тротуару

На вулиці Горького в Сумах поставили паркан серед тротуару. Тамтешні жителі викликали поліцію, коли побачили, що роботи проводяться навіть у суботу, а дозволу на встановлення перепони будівельники не показують. 

« Зараз довкола цього поліція. Вирішується питання: бути тут паркану перед пандусом, серед тротуару. Ви уявляєте: йде вулиця Горького – раптом  - паркан.», - говорить сумчанин Олександр Лапін 

«Не було його. Приходжу – стоїть барєр. Вони доводять, що працюють п’ять днів. А в суботу хто дає дозвіл на будівництво і де начальник даного закладу? Наряду немає, документації немає, поліція приїхала. Протокол скласти , щоб призупинили роботи, не хочуть», - розповідає сумчанин Ігор Шипігузов.

«Сьогодні об 11:30 на лінію 102 зателефонував сумчанин та повідомив, що начебто відбувається незаконне будівництво парканчика по вулиці Горького. На місце події для перевірки інформації виїхала слідчо-оперативна група. Як було встановлено перевіркою паркан там встановлювали на законних підставах, за рішенням міської ради, оскільки на цій ділянці дороги саме аварійна ситуація. І щоб запобігти аварійності. Що стосується самого заявника. Заявник звертатися до поліції з будь-якими заявами давати пояснення відмовився. Він сказав, що він повідомив поліцію в порядку інформування», - говорить речниця ГУНП у Сумській області

 Працівники, які встановлювали паркан, на місці коментувати відмовилися. За словами Олександра Лапіна, це в’язні 116-ї Сумської виправної колонії . Телефон речника департаменту інфраструктури Віктора Павленка вимкнений. Коментарі посадовців з цього приводу будемо намагатися отримати з понеділка.