У Сумах обрали директора пологового будинку

20:15, 4 чер. 2019
 
У Сумах обрали директора пологового будинку

Обрали директорку сумського міського пологового будинку.

Нею стала лікарка гінекологічного відділення Ольга Чирва. Це друга спроба обрати керівника.

На посаду директора претендувало 5 кандидатів. Це лікарі з різних лікувальних закладів міста. Вони презентували свої програми розвитку підприємства, потім – відповідали на запитання членів комісії.

Анжела Бабко, кандидатка на посаду директора, говорить: «Має бути в Сумах міський перинатальний центр і мати сертифікат ISO9001. Ну наданий момент – це 2015 рік. Це сертифікат, який відповідає і за якість медичної допомоги, і за управлінські процеси».

Людмила Юсюк,  кандидатка на посаду директора, каже:

«У  цілях ставлю забезпечення найкращої якості медичної допомоги і сервісу найвищого рівня в нашому закладі. Введення та застосування найновітніших технологій як в діагностиці, так і в лікуванні та профілактиці жіночого здоров’».

Дмитро Кравцов,  кандидат на посаду директора , говорить:

«Платні послуги вони будуть отримуватися безпосередньо за надані медичні послуги будуть отримуватися кошти, вони будуть погашати ті медичні послуги, які надає лікувальний заклад».

Валентин Рибянський,  кандидат на посаду директора, каже:

«Проведення наукових досліджень, розробки ефективних методів лікування, діагностики вагітних, профілактика ,реабілітація».

Після обговорення, члени комісії голосували: за чи проти. Підтримали кандидатуру Ольги Чирви 7 з 12 присутніх.

Ольга Чирва – лікарка Сумського пологового будинку №1, говорить:

«Основне, це якомога швидше реорганізація гінекологічної служби, модернізація, капітальний ремонт гінекологічного відділення, а також відремонтувати перший поверх акушерського стаціонару. Незабаром запрацює 100 відсотків медична реформа і ми повинні бути готові надати медичну допомогу більшій кількості породіль».

Конкурс провели вдруге. У грудні 2018 року комісія розглядала конкурсні пропозиції чотирьох кандидатів. Голосували за бальною системою. Тоді кандидатуру директора більшістю голосів не підтримали.