Спартак Сергієнко назвав ймовірних замовників підпалу свого авто

17:50, 6 чер. 2019
 
Спартак Сергієнко назвав ймовірних замовників підпалу свого авто

Вчора увечері поблизу села Озаричі Конотопського району невідомі підпалили авто керівника Конотопського партосередку Радикальної партії Олега Ляшка Спартака Сергієнка. Він пов’язує це зі своєю професійною діяльністю.

"Як тільки приїхали, через 5-7 хвилин, почув гучний хлопок біля своєї автівки, яка стояла неподалік. Помітив як від місця бігли два молодих хлопця. Я намагався їх спіймати, але не зміг. Останнім часом, буду відвертим, конфліктів не мав. То гральний бізнес, з яким я борюся, міг бути причетним до цього злочину. Або, що більш ймовірно, мабуть я піду в народні депутати по 160 виборчому округу, що буде дуже некомфортно для нардепа Ігоря Молотка", – сказав Спартак Сергієнко.     

У поліції розпочали кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна.

"Поліція провадження за ч.2 статті 194 кримінального кодексу України умисне пошкодження майна шляхом підпалу, вибуху або іншим загально небезпечним способом і в рамках відкритого кримінального провадження з`ясовуються обставини злочину та іде розшук підозрюваних осіб", – каже співробітник відділу комунікації ГУ Нацполіції Сумщини Володимир Кузьменко. 

Ми телефонували нардепу Ігорю Молотку, щоб він прокоментував заяву Спартака Сергієнко. Він послався на зайнятість та пообіцяв прокоментувати завтра.