Сумські студенти потрапили до складу збірної на Всесвітню універсіаду

14:01, 12 чер. 2019
 
Сумські студенти потрапили до складу збірної на Всесвітню універсіаду

Сумські студенти у складі збірної України на Всесвітню Універсіаду. 13 спортсменів з Сумщини представлятимуть чотири види спорту: дзюдо, волейбол, легка атлетика та стрільба з лука.

Владислав Маслов, начальник Сумського відділення комітету фізвиховання та спорту МОНУ, говорить: «Наша область стала першою у Всеукраїнські універсіаді, у своїй групі. СумДУ також у своїй групі посів перше місце. Вчора на оргкомітеті затвердили склад на Всесвітню універсіаду, яка відудеться з 3 по 14 липня в Італії».

Від Сумської області будуть брати участь 13 сопртсменів. Це дев’ять студентів СумДУ, три - Глухівського педагогічного університету та один - Сумського Педагогічного університету. Легкоатлети Анна Красуцька, Марія Миколенко, Олексій Поздняков. Волейболіст – Борис Жуков. Дзюдоїсти: Артем Фалькіський, Богдан Зусько, Анастасія Антіпіна, Марія Скора. У стрільбі з лука змагатимуться Ірина ХочинА, Поліна Родіонова, Іван Кожакарь, Артем Овчинніков, Богдан Кіщак. Це 30 літня Всесвітня універсіада. На всіх у складі української команди виступали студенти Сумщини.