Сумчанину, який за версією слідства утримував бордель, оголосили про підозру

19:48, 19 чер. 2019
 
Сумчанину, який за версією слідства утримував бордель, оголосили про підозру

40-річному сумчанину, який у себе вдома влаштував місце розпусти оголосили про підозру.  Чоловік організував його у двоповерховому будинку у Роменському мікрорайоні. Про це розповів співробітник відділу комунікації Нацполіції Сумщини Володимир Кузьменко. Викрили його наприкінці квітня, дотепер збирали докази.

 "Він використовував у своїй справі жінок від 18 до 45 років. Вони надавали за гроші сексуальні послуги охочім. Люди ці мали від 500 грн. до 100 доларів США за годину такої роботи. Поліція провела необхідні обшуки, вилучила комп’ютерну техніку, картки , мобільні телефони та інші предмети, які можуть свідчити про наявність злочину", - говорить співробітник відділу комунікації Нацполіції Сумщини Володимир Кузьменко. 

Ми відшукали будинок, у якому за матеріалами поліції знаходився бордель. Сусіди кажуть, що про це дізналися з інтернету.

"Ну чули, але не бачили. У фейсбуці пишуть. Тут дитина маленька та жінка з чоловіком мешкають. Сторонніх я не зустрічала, чесно. Не дивлюся, хто виходить, хто заходить. Я взагалі їх практично зараз не бачу, вони з дитиною відпочивають десь на річці", - каже сусідка.

Поговорити з господарем цього будинку нам не вдалося, двері ніхто не відчинив. За словами Володимира Кузьменка, наразі триває слідство. Поліція відкрила кримінальне провадження. Чоловіка підозрюють у створенні або утримання місць розпусти та у сутенерстві. Якщо провину доведуть, йому загрожує до семи років позбавлення волі.