Сьогодні абітурієнти мали отримати останні результати основної сесії ЗНО

19:57, 25 чер. 2019
 
Сьогодні абітурієнти мали отримати останні результати основної сесії ЗНО

Сьогодні абітурієнтам мали отримати останні результати основної сесії ЗНО. 

 Абітурієнт Владислав складав ЗНО з чотирьох предметів. Розповідає, які бали отримав: "З української мови та літератури я набрав. 199 балів, з англійської – 198 балів, з математики – 187 балів та з історії України – 199 балів. найскладніше мені було готуватися до зовнішнього незалежного оцінювання з математики, оскільки математика є доволі складним предметом з точки зору мислення. Підготовка до ЗНО – це результат наполегливої праці протягом усіх 11 років навчання у школі. Зараз  можливо подавати  7заяв на 4 спеціальності у різні виші України, я планую подавати заяву до Сумського державного університету наспеціальність «Економіка і бізнес».

На базі СумдУ та його підрозділах цьогоріч працювало 11 пунктів тестування із 43, відкритих в області.

У минулому році найвищий бал – 200, на Сумщині отримали 7 абітурієнтів. З історії України, математики, хімії та біології.

Відзавтра розпочнеться додаткова сесія ЗНО. Її складатимуть ті, хто з поважних причин не міг прибути на основну сесію. Іспити складатимуть з 11 предметівз 2 по 11 липня. Завтра - математику , німецьку мову – 27 червня, французьку мову – 01 липня, іспанську мову – 02 липня, українська мову і літературу – складатимуть 03 липня, фізику – 04 липня, англійська мову – 05 липня, історія України – 08 липня, біологія – 09 липня, географія – 10 липня, останнім складатимуть іспит з хімії – 11 липня.