Виборчий округ №157: кандидати-мажоритарники

10:06, 1 лип. 2019
 
Виборчий округ №157: кандидати-мажоритарники

Округ №157 охоплює Ковпаківський район міста Суми, частину Зарічного району Сум та село Піщане, разом із населеними пунктами Піщанської сільської ради.

Орієнтовна кількість виборців (за інформацією Державного реєстру виборців) – 170 205.

Два скликання поспіль до Верховної Ради (позачергові вибори 2014 року та чергові – у 2012 році) від цього округу обирався Олег Медуниця. У 2012 році балотувався від ВО «Батьківщина», у 2014 – від «Народного фронту». У Верховній Раді Олег Медуниця працює в Комітеті з питань бюджету.

UPD: Станом на 5-те липня, Матвєєнко Євген зняв свою кандидатуру з виборів. Зараз від ВО№157 до Верховної Ради балотуються 15 кандидатів. 

Центральна виборча комісія зареєструвала 16 кандидатів у народні депутати по округу №157. З них 10 - самовисуванці, 3 - висунуті партіями.

 

Березкін Максим Станіславович, 39 років

Самовисування. Народився в м. Кропивницький, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Мастерброк", безпартійний, проживає в м. Кропивницький, судимість відсутня.

 

Волошина Ольга Михайлівна, 61 рік

Самовисування. Народилася в с. Старосілля Городищенського району Черкаської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник міського голови, Сумська міська рада, безпартійна, проживає в м. Суми, судимість відсутня.

 

Войтенко Володимир Володимирович, 52 роки

Висунутий Політичною партією Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Народився в с. Чкалівське Чугуївського району Харківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, перший заступник міського голови, Сумська міська рада, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в м. Сумах, судимість відсутня.

 

Гапченко Валерій Володимирович, 54 роки

Самовисування. Народився в с. Степанівка Сумського району Сумської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, медичний директор, ПП "ФЛОРІС-С", безпартійний, проживає в м. Суми, судимість відсутня.

 

Гордієнко Володимир Володимирович, 56 років

Самовисуванння. Народився в с. Штепівка Лебединського району, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, старший викладач, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренко, член ПП "Соціал-демократична партія», проживає в м. Суми, судимість відсутня.

 

Качанов Сергій Вікторович, 33 роки

Самовисування. Народився в м. Суми, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, судимість відсутня.

 

Кисіль Андрій Юрійович, 47 років

Самовисування. Народився в м. Шостка, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Автопорт-Сервіс", безпартійний, проживає в м. Суми, судимість відсутня.

 

Матвєєнко Євген Георгійович, 68 років – ЗНЯВ КАНДИДАТУРУ

Самовисування. Народився в с. Замост’є Суджанського району Курської області, РФ, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, адвокат, безпартійний, проживає в м. Сумах, судимість відсутня.

 

Медуниця Олег Вячеславович, 48 років

Самовисування. Народився в м. Суми, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в м. Суми, судимість відсутня.

 

Павловський Василь Григорович, 47 років

Самовисування. Народився в с. Віліне Бахчисарайського району, АР Крим, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова правління, ПрАТ Інститут "Сумипроект", безпартійний, проживає в м. Суми, судимість відсутня.

 

Рева Оксана Вікторівна, 42 роки

Висунута Аграрною партією України. Народилася в смт Жовтневе Білопільського району Сумської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник директора з питань персоналу та комунікацій, ТОВ "Торговий Дім "ІНТЕРАГРОСТАНДАРТ", член Аграрної партії України, проживає в м. Сумах, судимість відсутня.

 

Рябуха Тетяна Василівна, 34 роки

Висунута Політичною партією «Слуга народу». Народилася в м. Суми, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, вчителька молодших класів, КУ Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 10, безпартійна, проживає в м. Суми, судимість відсутня.

 

Соколов Олександр Олегович, 33 роки

Самовисування. Народився в м. Суми, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Інжинірингова компанія "Нафтогазові системи", безпартійний, проживає в м. Суми, судимість відсутня.

 

Сокур Денис Володимирович, 27 років

Самовисування. Народився в м. Суми, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, тимчасово не працює, член ПП «Національний корпус», проживає в місті Сумах, судимість відсутня.

 

Сурженко Микола Андрійович, 33 роки

Самовисування. Народився в м. Харків, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член ПП "УНА-УНСО", проживає в місті Сумах, судимість відсутня.

 

Чмирь Юрій Павлович, 47 років

Самовисування. Народився в м. Макіївка Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор з економіки, ТОВ "Хемікал Інвест Лімітед", безпартійний, проживає в м. Шостка Сумської області, судимість відсутня. У 2015 році обраний депутатом Сумської обласної ради.

 

Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.