Внаслідок стрілянини у Сумах поранені чоловік та 15-річна дівчина

18:40, 10 лип. 2019
 
Внаслідок стрілянини у Сумах поранені чоловік та 15-річна дівчина

У центрі Сум сьогодні поранили двох людей – чоловіка та 15-річну дівчину. За словами старшого інспектора відділу комунікації Нацполіції Сумщини Володимира Крупецьких, сталось усе на другому поверсі по провулку Терезова, 2 у Сумах. Там розташовуються офісні приміщення.

З обох боків будівлю, де стріляли, правоохоронці огородили стрічною. У магазинах, що розташовуються за цієї адресою, – нічого не чули.

«О 13.35 надійшло повідомлення зі швидкої допомоги, що до них зі швидкої направлено двох людей, це чоловік і дівчинка. Попередньо, стріляли з пістолета, поки ще встановлюємо марку. Також, попередньо, стріляла жінка», - розповів Володимир Крупецьких.

Чоловіка із пораненням руки доправили до міської лікарні Сум.

«Стан хворого задовільний. У нього вогнепальне поранення верхньої кінцівки. Зараз будемо проводити оперативне втручання», - розповів завідувач першим ортопедично-травматологічним відділенням сумської міської лікарні Валерій Ткаченко.

Травмовану дівчину швидка допомога привезла до обласної дитячої лікарні. Головний лікар Ігор Змисля надати інформацію відмовився посилаючись на лікарську таємницю.»
У поліції подію кваліфікували за статтею замах на вбивство і розшукують того, хто стріляв. Версій, у поліції не називають.