Кандидату у народні депутати по 159 округу не надали ефірного часу для агітації

17:25, 11 лип. 2019
 
Кандидату у народні депутати по 159 округу не надали ефірного часу для агітації

Кандидата у народні депутати Мішеля Терещенка немає у списках від ЦВК, на виділення ефірного часу для агітації на телебаченні.

Сам кандидат  від коментаря відмовився. За його словами, це може бути технічна помилка і, якщо вона буде виправлена, – у нього немає претензій. Жеребкування щодо черговості надання кандидатам ефірного часу відбулося в ОВК №157. Її голова Лариса Олійник повідомила, що списки кандидатів щодо проведення жеребкування для надання ефірного часу по всіх шістьох округах Сумщини  від ЦВК надійшли 3 липня.

«У всіх шести списках одномандатних виборчих округів, які розташовані на території Сумської області, прізвища Мішеля Терещенка не було. З нашої точки зору, якщо хтось із кандидатів в депутати відмовляється від свого ефірного часу, і буде згода у Мішеля Терещенка, будь ласка, хай він виступить, доповість людям, розкаже про свою програму»,  – говорить голова ОВК №157Лариса Олійник

Позачергові вибори до парламенту відбудуться 21 липня. У мажоритарних округах Сумської області балотується 79 кандидатів.