Іспит з іноземної мови до магістратури складатимуть повторно

18:39, 18 лип. 2019
 
Іспит з іноземної мови до магістратури складатимуть повторно

Єдиний іспит з іноземної мови складатимуть повторно. Це вступники магістратури, які хочуть покращити свій бал або не встигли зареєструватися попередньо. Такий наказ Міністерство освіти та науки України опублікувало вчора.  Реєстрація на третю сесію триватиме з 7 до 15 жовтня, іспит відбудеться 5 листопада.

«Пункти тестування будуть лише в містах, де знаходяться регіональні центри, тобто якщо ми говоримо про Полтавську, Харківську та Сумську області, то вони будуть проходити в місті Харкові. Особи, які мають право зареєструватися - це ті, які були вже зареєстровані для участі у єдиному вступному іспиті, але їх не влаштовує результат і вони мають бажання повторно скласти іспит чи особи, які з будь-яких причин не мали можливості зареєстуватися чи не планували вступати, а зараз планують», - каже кураторка Сумської області Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Валерія Ханнікова.

Результати іспиту можна буде використати для вступу на контрактну основу. Перед поданням документів до магістратури необхідно  уточнити додаткові строки зарахування до університету.