Суми долучилися до "Мотопробігу Єдності 2019"

20:54, 19 лип. 2019
 
Суми долучилися до

Суми долучилися до всеукраїнського «Мотопробігу Єдності 2019». Його проводять байкери зі всієї України на підтримку ідеї збереження територіальної цілісності країни та єдності її жителів, зокрема і на тимчасово неконтрольованих територіях. У Сумах мотопробіг зустрічали близько ста місцевих байкерів.

"Є Схід, є Захід, є Південь і Північ, є деякі преценденти, які нас роз’єднують, їх треба прибирати, треба, щоб ми всі товаришували і показали, що ми є патріотами та українцями, ця акція, цей мотопробіг буде проходити не один рік, ми повернемо свою територію і наступного року будемо просто їздити і гості один до одного через усю країну", - говорить організатор "Мотопробігу Єдності 2019" Микола Спірідонов.

"Ми всі зібралися привітати таку подію і віддаємо шану такому мотопробігу, не комерційному, не політичному, який об’єднує та показує єдність України. Ми захотіли взяти участь, нас підтримали, і спробували виступити не гріше ніж інші міста, сподіваємось зробили все, аби всім учасникам у нас було комфортно і по домашньому", - говорить координатор "Мотопробігу Єдності 2019" у Сумах Дмитро Ганза.

«Мотопробіг Єдності» проводять третій рік поспіль. Місто Суми у цьому році долучилися до нього вперше. Завтра байкери продовжать свій маршрут в напрямку Харкова. Закінчать його 23 липня в Одесі.