Акцію «Благодійність замість квітів» влаштували у сумській школі

12:39, 2 вер. 2019
 
Акцію «Благодійність замість квітів» влаштували у сумській школі

«Благодійність замість квітів» - акцію під такою назвою провели під час свята першого дзвоника у Сумській школі №4.
Ірина разом із дочкою сьогодні на свято прийшли і з букетом  і долучилися до акції.

«Це навіть необхідно, я вважаю, а щодо квітів, то це теж така невеличка традиція і ми вирішили подарувати невеликий букет, не дуже дорогий, але все одно це символічно, тому ми і за благодійність, яку ми обов’язково підтримаємо і за невеликий букетик для підняття настрою», - каже мама школярки Ірина Давіденко.

Ірина Коваль – 20 років працює вчителем української мови. Усі ці роки отримувала на свято квіти від своїх учнів.

«Приємно отримувати квіти, але сьогодні у нас у пріоритеті допомога онкохворим діткам, тому хто хоче той вітає, хто забажає той кине у скриньку», - говорить  учителька української мови та літератури Ірина Коваль.

У цю скриньку батьки та вчителі збирають кошти для родини Петрушенко. Зібрані гроші передадуть сім`ї після закінчення святкової лінійки

«Двоє дітей, які хворі раком, старший син 20 років у якого стався рецидив і маленька дівчинка,тому ми і вирішили всі ці кошти направити безпосередньо цій родині», - каже Тетяна Волкова, директорка Сумської  №4.

За інформацією директорки ЗОШ №4, Тетяни Волкової,  під час святкової лінійки для онкохворих дітей вдалось зібрати тринадцять з половиною тисяч гривень. За інформацією директорки департаменту освіти  і науки Сумської облдержадміністрації,  Вікторії Гробової,  усього по області до школи пішло майже 97 тисяч учнів, з них понад 10 тисяч учнів пішли до першого класу.