На Всеукраїнських змаганнях газовиків перемогла команда з Сумщини

19:38, 4 вер. 2019
 
На Всеукраїнських змаганнях газовиків перемогла команда з Сумщини

Бригада Роменського відділення «Сумигазу» перемогла на змаганнях аварійних служб «104». Фінал третіх Всеукраїнських змагань відбувся вчора у Вінниці.

У фіналі за першість змагалися три команди: «Дніпропетровськгаз», «Рівнегаз» та «Сумигаз». У складі кожного екіпажу 5 людей: майстер, диспетчер, два слюсарі аварійно-відбудовних робіт та водій. На виконання завдання вони мали 60 хвилин.

«Хлопці працюють в реальних умовах, вони проходять на полігоні. Обстежують надземний газопровід, обстежують підземні дві лінії, це стальний газопровід і поліетиленовий з реальними витоками на діючих мережах. Хлопці підійшли дуже серйозно, готувалися»,  – говорить головний інженер управління експлуатації АТ «Сумигаз»

Дмитро Сергієнко.

Під час змагань аварійники проходили перевірку по шістьох дисциплінах.

«З кожним роком рівень майстерності наших працівників зростає. Це видно по набраних балах при підсумках змагань», – розповідає  голова профспілки працівників газових господарств України Сергій Копанійчук .

Перемогла бригада з Сумщини. Друге місце – за командою «Рівнегазу», третє – за «Дніпропетровськгазом».

«Виступом команди я задоволений. Виступали ми на «5», дуже добре. Хлопці молодці. І досвіду набралися, і з колегами спілкувалися з інших міст», – розповідає майстер бригади АТ «Сумигаз» Сергій Кузьменко.

Усього з 38-ми газорозподільчих компаній України у всеукраїнських змаганнях взяли участь 22 команди.

Нагадаємо, 13 серпня Сумщина вперше приймала Всеукраїнські змагання бригад аварійних служб "104". тоді змагалися сім команд східного регіону.