Благодійну акцію «Давайте допоможемо бабусі» вдруге влаштували у Сумах

17:21, 5 вер. 2019
 
Благодійну акцію «Давайте допоможемо бабусі» вдруге влаштували у Сумах

Благодійну акцію «Давайте допоможемо бабусі» вдруге влаштували у Сумах. Пенсіонерам оплачували покупки на суму 200 грн. 

Пані Наталі - 72 роки. Чоловіка у неї немає, син має інвалідність.

«Я вперше на такій акції, я розгубилась і дуже розчулена, я планувала купити тільки сосиски, більше нічого, а так подарунок дуже великий, я дуже вдячна всім», - каже пенсіонерка Наталя Клименко.

Пенсіонери обирали крупи, овочі та м`ясні продукти.

«У принципі я купила все те, що і збиралася, але додала шматочок м`яса, але я такого не очікувала. Це надто важливо, особливо для пенсіонерів», - говорить пенсіонерка Ганна Глущенко.

«На пенсію дуже складно, пенсія 2500 гривень, а до неї ще 15 днів, так що виживаю, що дешевше те і купую. Я така вдячна, бо мені і цукор купили, і масло, і яйця, тож тепер до пенсії житиму сміливо», - каже пенсіонерка Зінаїда Власенко.

«Ми на кошти до 200 грн скуповуємось для літніх людей, не купуючи їм цигарки та алкоголь, ми допомагаємо літнім людям, але деякі відмовляються і кажуть, що є ті, хто більше цього потребує», - каже волонтер Владислав Нелін.  

Фінасує акцію всеукраїнський благодійний фонд «Let`s help».

«Ми спонукаємо суспільство бути добрішими, нічого не вартує комусь купити хлібину чи крупи бабусі, коли людина скупляється у супермаркеті, такі акції необхідні», - говорить голова громадської організації «Клуб «Шанс» Андрій Букін.