В обласній прокуратурі назвали причину звільнення Віталія Матвійчука

16:11, 9 вер. 2019
 
В обласній прокуратурі назвали причину звільнення Віталія Матвійчука

Прокурор Сумської області Віталій Матвійчук написав заяву на звільнення за власним бажанням. Причина – вихід на пенсію за вислугою років. Так сьогодні прокоментувала прес-секретарка прокурора Сумської області Наталія Науменко заяву, що з’явилася на сайті Генеральної прокуратури України минулої п’ятниці.

«З 10 вересня цього року Віталія Анатолійовича Матвійчука звільнено з посади прокурора Сумської області за власним бажанням. Наказом генерального прокурора України його нагороджено почесною відзнакою, а саме: почесний працівник прокуратури України», – говорить вона.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України підписав наказ про звільнення з посади прокурора Сумської області Віталія Матвійчука 6 вересня. Тимчасово виконувати обов’язки прокурора області буде перший заступник Ігор Сидоренко.

Віталія Матвійчука призначили на посаду прокурора області у січні 2015 року. До цього протягом двох років обіймав посади різного ступеня в генеральній прокуратурі України. До того працював у Сумській прокуратурі, у 2006-2007-му роках очолював сумську місцеву прокуратуру.