Сумська школа №12 влаштувала благодійний вечір

19:33, 20 вер. 2019
 
Сумська школа №12 влаштувала благодійний вечір

Благодійний вечір «Даруй добро» влаштувала сумська школа №12. Гроші на лікування онкохворих збирали під час концерту у Палаці культури науково-виробничого об’єднання.

У підготовці до заходу взяли участь близько двохсот учнів дванадцятої школи. Глядачам представили понад тридцять номерів.

«Я буду танцювати і творити добро. Це – благодійний виступ», – говорить учасник концерту Денис Грошовик.

«Ми сьогодні будемо показувати театральний номер «Шкільне кохання». Ми будемо показувати три сценки, там, де розповідається про кохання в класі», – розповідає Тетяна Стоян.

«Ми тут для того, щоб творити добро, творити гарну атмосферу, щоб усім було весело, щоб в усьому світі було добро, тому що зараз – такі нелегкі часи і всім потрібна допомога», - говорить Вікторія Шмат.

У концерті взяли участь учні інших шкіл міста та танцювальні колективи. Виступали й батьки учнів дванадцятої школи. Саме їм належить ідея влаштувати концерт, говорить директорка Ірина Губська.

«Виникла ідея у батьків, тому що одна із мам молодших школярів  - Євгенія захворіла важко і, на жаль сьогодні її мати буде присутня на концерті. Вона не зможе підійти. І разом з тим ми намагаємося, скажемо так, розширити діапазон нашої допомоги, тому що ми як раз попросили цей великий зал, стали робити цей концерт не в школі, безпосередньо в великому концертному залі», – розповідає вона.

Усього зібрали понад 17 тисяч гривень. Частину цих коштів планують передати на лікування хворої Євгенії, решту – на придбання ліків у дитяче відділення онкогематології обласної лікарні.