Через аварію у Тростянецькому районі травмувалося троє людей

17:25, 3 жов. 2019
 
Через аварію у Тростянецькому районі травмувалося троє людей

Аварія із маршруткою на ділянці дороги Боромля-Тростянець сталась сьогодні о пів на шосту ранку. Водій, намагаючись уникнути зіткнення з дикою твариною, різко загальмував і авто вилетіло на узбіччя дороги, де й перекинулось. В автівці перебувало шість людей. Троє з них потребували медичної допомоги. Про це повідомив співробітник відділу комунікації Нацполіції Сумщини Володимир Кузьменко.

«Водій автомобіля Мерседес-прінтер, який рухався у бік Харкова, аби уникнути зіткнення з дикою твариною, з косулею, яка несподівано вискочила на дорогу, вчинив екстрене гальмування, і намагався її об’їхати, проте з’їхав у кювет – і автомобіль ліг на бік. У результаті дорого-транспортної події постраждало кілька людей: двоє було госпіталізовано до Тростянецької районної лікарні, одна людина звернулася за допомогою уже в Сумах», - говорить він.

Нині двоє чоловіків з травмами середньої тяжкості перебувають у травматологічному відділенні Тростянецької центральної районної лікарні, повідомив завідувач відділенням Олександр Чухрай.

«У першого пацієнта неускладнена травма поперекового відділу хребта, закритий компресійний перелом тіла другого поперекового хребця. В іншого пацієнта – сполучена скелетна травма, закритий перелом кісток тазу, закритий перелом кістки зі зміщенням, закритий перелом другого ребра справа», - говорить він.

Автомобіль служби «Сервіс-Люкс» перевозив пасажирів за маршрутом «Суми-Кременчук». У водія автобуса відсутні відмітки про проходження передрейсового медичного огляду та технічного огляду автівки, повідомляє управління Укртрансбезпеки в Сумській області. Співвласниця сервісної служби Анжела Коваленко від коментарів відмовилася.

У поліції відкрили кримінальне провадження статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Вона передбачає штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.