Змагання з кросфіту "Сильні духом" відбулися в Сумах

18:05, 11 жов. 2019
 
Змагання з кросфіту

Сьогодні в Сумах розпочався турнір з кросфіту серед ветеранів АТО,  які отримали інвалідність під час бойових дій на сході України. Турнір «Сильні духом» проводиться до Дня захисника України.  

Змагання розпочалися о 16 в спорткомплексі «Олімп». 

"Я прийшов себе спробувати, показати, на що я здатний, також я брав участь у змагання по пауерліфтингу і по гонкам на колясках. Для тих людей, які впали духом, що падати не треба, а можна продовжувати жити активно, і намагатимемося  не тільки собі допомагати, а і іншим", - говорить Олексій Якущенко, учасник змагань. 

"Показати, що ми не дуже старі, підтримуємо спорт в наших рядах. Ніхто не готувався до змагань. Ми навіть і програми не знаємо.  Все експромтом", - говорить Володимир Слободян, учасник змагань. 

Організатор змагань відділ у справах  молоді і спорту сумської міської ради. 

"Зареєструвалося 18 учасників. Це учасники бойових дій, які отримали інвалідність, а також особи з обмеженими можливостями. Змагання проходять у 2 етапи. У другому беруть участь учасники, що пересуваються у кріслах колісних", - сказала Єлизавета Обравіт, в.о. начальника відділу у справах молоді і спорту Сумської міської ради. 

За інформацією організаторів, переможців та переможених у змаганнях не буде. Для усіх підготували грамоти та призи.