У Сумах затримали трьох людей, яких підозрюють у продажі наркотиків через інтернет

12:08, 21 жов. 2019
 
У Сумах затримали трьох людей, яких підозрюють у продажі наркотиків через інтернет

У Сумах затримали та повідомили про підозру трьом людям, які за версією слідства, через інтернет продавали наркотичні засоби. За підрахунками поліції, за місяць вони реалізували близько 1 кг наркотиків на суму близько 2 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Сумщини.  

За інформацією поліції, організував продаж 24-річний житель Путивля разом зі своєю співмешканкою та двоюрідним братом. Вони жили у Сумах в орендованих квартирах, ніде не працювали, займались реалізацією наркотиків. Рекламували їх через месенджер, коли отримували кошти від замовників – залишали «закладку» на території Сум та області. 

«Під час санкціонованих обшуків в їх оселях поліціянти вилучили понад 300 пакунків із наркотиками загальною вагою пів кілограма: марихуана, синтетичний наркотик «альфа-РVP», амфетамін, МДМА, галюциногенні гриби. Знайшли й «чорну бухгалтерію», телефони, сім-карти та гроші від продажу», – говорить начальник ГУНП в Сумській області Руслан Пиняга.

Зараз затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм повідомлено про підозру за статтею незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення чи пересилання, збут наркотичних засобів або психотропних речовин або їх аналогів. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

У прокуратурі повідомляють, що досудове слідство триває, встановлюються канали надходження наркотичних засобів і психотропних речовин та коло споживачів наркотиків.

Фото Нацполіції Сумщини