У Сумах на замінування перевіряли будівлю ЦНАПу

17:26, 21 жов. 2019
 
У Сумах на замінування перевіряли будівлю ЦНАПу

Сьогодні зранку будівлю центру адміністративних послуг перевіряли на замінування. Інформація про те, що у середину закладена вибухівка надійшла на лінію «102» о 9 годині 12 хвилин. Про це розповів спеціаліст відділу комунікацій Нацполіції Сумщини Володимир Кузьменко. За словами того, хто телефонував вона мала вибухнути о 10 або об 11 годині дня. На місці події працювали слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

"Ми підійшли сюди, нам поліція сказала, що замінували. І після обіду відкриють. Ну ось виходить вже відкрили", - розповдає очевидець Валерія Ковбасенко. 

"Евакуювали спочатку всіх людей, які там знаходились, відвідувачів і працівників, оглянули все приміщення. Станом на 11 годину 30 хвилин жодних вибухонебезпечних пристроїв виявлено не було. В діях не встановленої поки що особи, яка повідомила про замінування установи вбачаються ознаки злочину передбаченого ч.1 ст. 259 ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян знищення чи пошкодження об’єктів власності", - говорить спеціаліст відділу комунікацій ГУНП України у Сумській області Володимир Кузьменко.