Кабмін погодив кандидатуру Інни Пащенко на посаду голови Сумської ОДА

21:56, 28 жов. 2019
 
Кабмін погодив кандидатуру Інни Пащенко на посаду голови Сумської ОДА

Кабмін погодив на пост голови Сумської обласної державної адміністрації Інну Пащенко. Зробив це на виїзному засіданні у м. Маріуполь Донецької області. 

Окрім Сумщини, уряд погодив призначення головами ОДА Волинської, Полтавської, Хмельницької та Чернівецької областей. Остаточне рішення має прийняти президент України Володимир Зеленський. 

Інна Пащенко народилася 4 квітня 1968 року в селі Новоселівка Конотопського району Сумської області.

На виборах до Верховної Ради України у нардепи її висувала політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ".

До 2019 року була заступницею Конотопського міського голови. Нині депутатка Конотопської міськради, керівниця Конотопської міської організації – ПП «Об’єднання «Самопоміч».

У 2018-му кандидатка задекларувала: 25% власності 68,3 м² квартири у Конотопі та 25% власності земельної ділянки 512,25 м², також у Конотопі; автівку "ЗАЗ VIDА" 2012 року випуску; 57 тис. грн заробітної плати за місцем роботи, 164 тис. та 116 тис. грн зарплати чоловіка.

Нагадаємо, 16 жовтня прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив Суспільному, що до Кабміну надійшло подання від Офісу президента щодо призначення кількох голів обласних адміністрацій. Серед документів, які виносились того дня на засідання кабміну, був і той, де пропонують призначити на посаду Сергія Лєонова. Його оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук нардеп Олексій Гончаренко.

Також Сергій Лєонов подав декларацію до НАЗК як кандидат на посаду. Однак на наш інформаційний запит до Офісу президента – чому вибір пав саме на цю людину, нам відповіли – такого подання на кабмін не вносили.

Фото: konotop.city