Спорткомплекс "Динамо" шукає гроші на опалення

14:14, 1 лис. 2019
 
Спорткомплекс

Із цього сезону за тепло у будівлі мають платити близько 200 тис грн на місяць.

Микола Шаховський, директор спорткомплексу "Динамо": "Ситуація надзвичайно складна. В цьому році прямі лише фінансові розрахунки повинні бути з «Сумитеплоенерго». В зимовий період до 120-130 гігакалорій на місяць. В грошовому вимірі це буде десь 200 тис грн. Понад 150 тис грн нам необхідно заробляти кожного місяця для того, щоб виплатити людям зарплату".

Комплекс належить однойменному фізкультурно-спортивному товариству. Тут проводять свої тренування поліціянти, працівники служби безпеки, прокуратури, прикордонники та рятувальники. Займаються також вихованці спортивних шкіл, у тому числі з плавання.

Олександр Зарудський, тренер із плавання ФСТ "Динамо" Сумщини: "У зимовий період займається близько 150 дітей. З них близько 20 у спортивній групі, інші – групи початкової підготовки і в групах оздоровчого плавання".

Як розповів Суспільному Микола Шаховський, зараз ведуть перемовини про фінансування з обласною державною адміністрацією та обласною радою. Перші попросили надати економічні розрахунки діяльності товариства.

Позицію облради Суспільне дізнається.