Обвинуваченому у справі про вибух у нічному клубі "Луна" продовжили строк тримання під вартою

15:49, 6 лис. 2019
 
Обвинуваченому у справі про вибух у нічному клубі

Строк тримання під вартою продовжити. Таке рішення ухвалив сьогодні Зарічний районний суд обвинуваченому в справі про вибух у нічному клубі «Луна».

«Прошу суд продовжити строк тримання під вартою Васильцову Сергію Вікторовичу на 60 діб», - каже прокурор Наталія Соп`яненко.

«Ми просимо суд застосувати більш м`який запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт з застосуванням електронних засобів зв`язку з урахуванням того, що він має постійне місце проживання, позитивно характеризується, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався», - говорить захисник обвинуваченого Валерій Бондар.

«Суд постановив клопотання прокурора задовольнити, а у задоволенні клопотання сторони захисту відмовити та продовжити строк тримання під вартою Васильцову Сергію Вікторовичу», - каже суддя Олексій Сибільов.

Вибух у нічному клубі «Луна» стався 10 червня минулого року близько 6 ранку. За версією слідства, того дня чоловік у балаклаві увійшов у хол клубу, зірвав чеку та кинув у людей гранату. Після цього він намагався втекти, однак був затриманий працівниками поліції.  Під час вибуху у нічному клубі травмувалися восьмеро людей,семеро з них госпіталізували. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Наступне засідання суду відбудеться 15 листопада, тоді допитуватимуть обвинуваченого.