Під час вибуху у столичному гуртожитку загинули двоє чоловіків з Сумщини

9:28, 18 лис. 2019
 
Під час вибуху у столичному гуртожитку загинули двоє чоловіків з Сумщини

Як умисне вбивство розслідують правоохоронці смерть двох людей із Сумщини у столичному гуртожитку. Про це Суспільному розповіла заступниця директора департаменту комунікації Нацполіції Ольга  Атаманова. Вибух у гуртожитку у Деснянському районі Києва стався ввечері у суботу, 16 листопада. За попередньою інформацією, розірвалася граната – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

"Приблизно о 21:10 надійшло повідомлення, що на другому поверсі у приміщенні, де проживають люди пролунав вибух і є потерпілі. Згодом з’ясовано, що дві особи загинуло. Попередньо вибух гранати. Кримінальне провадження буде порушено за статею умисне вбивство, в подальшому будемо з’ясовувати. Особи встановлені. Ці люди працювали тут у  Києві. Один охоронець, інший працював на будівництві", - розповів начальник Нацполіції у м. Київ Андрій Крищенко.

Загинули двоє чоловіків, які приїхали на заробітки з Сумщини. Піротехніки обстежили все приміщення гуртожитку, небезпечних предметів не знайшли. Обставини поліція з’ясовує.