У Сумах патрульні вимірюватимуть швидкість автівок за допомогою TruCAM

16:59, 20 лис. 2019
 
У Сумах патрульні вимірюватимуть швидкість автівок за допомогою TruCAM

Відсьогодні сумські патрульні фіксуватимуть перевищення швидкості за допомогою TruCAM у Сумах. Це лазерний прилад, що автоматично визначає швидкість, з якою рухаються автівки. Її вимірюватимуть від вулиці Охтирська до виїзду з Сум у бік "Хімпрому". Про це розповів речник патрульної поліції Сумської області Олег Сологуб.

"Там жвавий рух транспортних засобів так, що дасть можливість проводити профілактичну роботу з учасниками дорожнього руху та знизити рівень аварійності. Там будуть розташовані вже дорожні знаки, які вказують на те, що будуть проводитися вимірювання дорожньої швидкості. Інспектори патрульної поліції будуть розміщуватися в безпечному місці, і стояти у видимому місці для учасників дорожнього руху з включеними проблисковими маячками для того, щоб водії бачили, що вони проводять вимірювання і будуть вимірювати швидкість", - говорить речник патрульної поліції Сумської області Олег Сологуб.

Наразі на Сумщині є один такий прилад, ще один має з’явитися у патрульних до кінця тижня. Нагадаю, з лютого цього року інспектори фіксують радаром швидкість машин на автодорозі "Суми-Полтава", з 16 по 95 кілометр. За 10 місяців на цій ділянці виявили півтори тисячі адміністративних правопорушень за перевищення швидкості.