Через смерть чоловіка, на якого впала снігова брила, майстрині конотопського ЖЕКу оголосили підозру

20:09, 11 лют. 2019
 
Через смерть чоловіка, на якого впала снігова брила, майстрині конотопського ЖЕКу оголосили підозру

Майстрині конотопського ЖЕКу, на дільниці якої снігова брила смертельно травмувала місцевого жителя, вручили підозру. Стаття – неналежне виконання своїх обов’язків, які призвели до тяжких наслідків. Про це повідомив UA:Суми заступник керівника Конотопської місцевої прокуратури Роман Удовиченко:

 «Протягом січня 2019 року  від мешканців багатоповерхівки, з якої сніг упав, находили повідомлення, що необхідно провести ці роботи. Протягом січня вона, будучи майстром, надавала такі доручення своїм підлеглим, вони виконували такі роботи, але якість і хід робіт вона не контролювала, повноту виконаних робіт нею не було проконтрольовано. Ці роботи були неякісно виконані, сніг не почищений, що призвело до того, що сніг зсунувся з даху і впав там, де люди ходять».

 Підозру жінці вручили у відділку поліції близько 17-ї години. Адвокат підозрюваної Марина Прокопьєва спілкуватись з нами телефоном відмовилась, послалась на інтереси своєї підзахисної.

 Справа, про яку йдеться, пов’язана з травмуванням подружньої пари – жителів Конотопа. 3 лютого, коли вони виходили з магазину, на них впала брила. 7-го лютого чоловік помер у лікарні.