Матч Хорватія – Україна — Європейська Золота ліга з волейболу на Суспільному

Матч Хорватія – Україна — Європейська Золота ліга з волейболу на Суспільному

10 чер. 2023

У неділю, 11 червня, о 21:00 чоловіча збірна України зіграє матч проти збірної Хорватії у рамках Європейської Золотої ліги з волейболу. Пряму трансляцію дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — офіційний радіомовник змагань.

Читайте також: Суспільне та MEGOGO покажуть матчі Національної збірної України проти Німеччини та у відборі на Євро-2024

Це буде другий матч між Україною та Хорватією у цій групі. В першому українці переконливо переграли хорватів з рахунком 3-0 (25:19, 25:18, 25:19). Також Україна здобула перемоги у матчах зі збірними Північної Македонії — 3-0 (25:21, 25:22, 25:11) та Бельгії — 3-0 (25:21, 25:21, 25:23)

Наразі Україна є одноосібним лідером своєї групи здобувши три перемоги у трьох матчах. Крім цього, українці не віддали жодного сету своїм супротивникам.

Також сайт Суспільне Спорт покаже матч конкурентів української чоловічої збірної — Бельгія – Північна Македонія. Гра відбудеться 10 червня о 19:00. А о 20:00 дивіться матч жіночих збірних Угорщини та Франції, які змагають у групі разом з жіночою збірною України.

Нагадаємо, жіноча збірна України виграла два з двох поєдинків й наразі теж очолює свою групу. До наступної стадії змагань (Фінал чотирьох), як у чоловіків так, і у жінок, пройдуть переможці своїх груп.

Всі волейбольні матчі на сайті Суспільне Спорт доступні за посиланням.

Читайте також: Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.