Матчі жіночої та чоловічої збірних України з волейболу — Європейська Золота ліга на Суспільному

Матчі жіночої та чоловічої збірних України з волейболу — Європейська Золота ліга на Суспільному

13 чер. 2023

У середу, 14 червня, жіноча та чоловіча збірні України проведуть свої матчі у межах Європейської Золотої ліги з волейболу. Пряму трансляцію дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, зокрема на Суспільне Суми, та сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — офіційний радіомовник змагань.

Читайте також: Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

Україна – Франція (жінки) — 18:00. Пряма трансляція на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, зокрема на Суспільне Суми, та на сайті Суспільне Спорт.

Жіноча збірна України проведе свій третій поєдинок групового етапу, а суперником стане збірна Франції. Француженки є прямими конкурентками українок за вихід до Фіналу чотирьох. Наразі українки здобули 6 очок (дві перемоги у двох матчах) й очолюють свою групу, а француженки мають 3 очки (1 перемога та 1 поразка).

Україна – Бельгія (чоловіки) — 20:00. Пряма трансляція на сайті Суспільне Спорт. Місцеві телеканали Суспільного Мовлення покажуть матч у відкладеному показі о 22:00.

Чоловіча збірна України достроково вийшла з групи, здобувши чотири перемоги у чотирьох поєдинках. На додаток,  у жодному з поєдинків українці не віддали жодного сету своїм супротивникам. Таким чином, чоловіча збірна України гратиме у фіналі чотирьох, який пройде 24-25 червня. 

Також сайт Суспільне Спорт покаже матч чоловічих збірних Хорватії та Північної Македонії. Початок о 21:00

Всі волейбольні матчі на сайті Суспільне Спорт доступні за посиланням.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення, зокрема на Суспільне Суми, та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.