«Минай» – «Оболонь» — дивіться 9-й тур УПЛ на Суспільному

«Минай» – «Оболонь» — дивіться 9-й тур УПЛ на Суспільному

30 вер. 2023

У неділю, 1 жовтня, о 13:00 відбудеться матч дев’ятого туру Української Прем’єр-ліги (УПЛ) між командами «Минай» (Минай) та «Оболонь» (Київ). Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Суми, Суспільне Полтава, Суспільне Чернівці, та інші) та сайт Суспільне Спорт

Читайте також: Дивіться матчі жіночої збірної України з футболу у Лізі націй на Суспільному

Обидві команди знаходяться у нижній частині турнірної таблиці. «Оболонь» посідає 13-те місце, маючи у своєму активі 6 очок. «Минай» наразі є аутсайдером чемпіонату, перебуваючи на останньому, 16-му місці — 3 очки.

Поточним лідером Чемпіонату України є донецький «Шахтар» — 18 очок. Одразу за гірниками розташувались «Кривбас» (17 очок) «Полісся» (15 очок) та «Чорноморець» (15 очок).

Зазначимо, у новому сезоні Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення в листопаді презентує окремий спортивний супутниковий канал Суспільне Спорт. Наразі телеканал мовить у тестовому форматі.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.