Управлінська криза: чи на часі оновлення влади? — «Новий відлік» на Суспільному

Управлінська криза: чи на часі оновлення влади? — «Новий відлік» на Суспільному

24 кві. 2024

Дискусію про легітимність та ефективність української влади, управлінську кризу й довіру людей до народних обранців і керівників держави — дивіться 25 квітня о 21:00 у токшоу «Новий відлік» на місцевих каналах Суспільного (Суспільне Суми, Суспільне Полтава, Суспільне Ужгород та інші), на Українському Радіо та ютуб-каналі Першого. 

Читайте також: Суспільне запрошує журналістів до участі в розробці професійного стандарту

У програмі команда Суспільного презентує та обговорить з гостями прямого ефіру результати ексклюзивного соціологічного дослідження про таке:

  • які з гілок влади та урядові міністерства є найменш і найбільш ефективними?
  • Чи підтримують громадяни ідею створення уряду національної єдності? 
  • Кого респонденти бачать прем’єром?

Ведучі проєкту — Андрій Діхтяренко та Власта Лазур

Нагадаємо, «Новий відлік» — незалежний дискусійний майданчик Суспільного для обговорення ключових подій сьогодення та майбутнього України. У другому сезоні команда проєкту розширила географію дискусії та масштабувала її на всю країну, запросивши до участі у токшоу представників громад із різних регіонів. Співведучою Андрія Діхтяренка стала журналістка Радіо Свобода Власта Лазур.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.