Новий Колективний договір Суспільного: обговорення у Сумах

Новий Колективний договір Суспільного: обговорення у Сумах

17 лис. 2021

16 листопада колектив Суспільне Суми провів збори для обговорення проєкту нового Колективного договору Суспільного мовника.

«Обговорення проєкту Колективного договору пройшло конструктивно і демократично. Команда філії висунула багато різноманітних пропозицій, з яких голосуванням визначили найбільш актуальні. Ці пропозиції делегат від колективу представить на зборах у центральному департаменті АТ НСТУ», –  розповідає менеджер Суспільне Суми Олександр Такул.

Обговорення пропозицій від колективів всі 24 регіональних філій Суспільного стане наступним етапом у прийнятті нового Колективного договору АТ НСТУ.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

*Колективний договір  — це угода, яка укладається між власником підприємства або уповноваженим органом і представниками співробітників, обраними та уповноваженими трудовим колективом.