Обов’язки менеджера Суспільне Суми виконуватиме Анастасія Шимаріна

Обов’язки менеджера Суспільне Суми виконуватиме Анастасія Шимаріна

22 лис. 2023

21 листопада команді Суспільне Суми представили тимчасову виконувачку обов’язків менеджера філії Анастасію Шимаріну. Вона керуватиме адміністративно-господарським напрямом, поки Олександр Такул служить у Збройних силах України.


Анастасія Шимаріна має вищу економічну освіту. Навчалася в Сумському державному університеті та в Національній академії державного управління при Президентові України.

«Від сьогодні відповідаю за адміністративно-господарську сторону роботи Суспільне Суми. Головні очікування пов’язані з командною, роботою з людьми, завдяки яким мешканці Сумщини щодня отримують неупереджені новини. Моє завдання — всебічно забезпечувати стабільну та якісну роботу філії. Велика честь й водночас виклик — працювати у команді Суспільного — команді найкращих з кращих», — говорить т.в.о. менеджерки Суспільне Суми Анастасія Шимаріна.

Читайте також: «Кльон»: як розслідувачі Суспільного знайшли російського злочинця

Зазначимо, менеджер Суспільне Суми Олександр Такул долучився до Збройних сил України восени 2023 року, попри бронь за місцем роботи. 

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

У Сумській області — це телеканал Суспільне Суми та Українське Радіо Суми.

Дивитись і слухати Суспільне Суми та Українське Радіо Суми онлайн можна на сайті

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

  Суспільне│Новини

  телеграм-каналі; 

  фейсбук-сторінці

  інстаграм-сторінці; 

  ютуб-каналі; 

  вайбер-каналі.