Які головні проблеми Сумщини визначили учасники проєкту «Голос громад» і які є вирішення — дивіться сьогодні на UA: СУМИ

Які головні проблеми Сумщини визначили учасники проєкту «Голос громад» і які є вирішення — дивіться сьогодні на UA: СУМИ

12 кві. 2021

12 квітня о 19:15 у прямому ефірі телеканалу UA: СУМИ експерти та ведучі обговорять головні виклики для Сумської області - це суспільно-політичні, соціальні проблеми, які актуальні сьогодні і ті, що гостро постануть вже у найближчому майбутньому. Розмова відбудеться в рамках інформаційно-аналітичної програми «Сьогодні. Головне» і стане підсумком проєкту «Голос Громад».

Гості студії  докторка політичних наук Андріана Костенко та регіональний представник ГО «Інститут масової інформації» в Сумській області  Олексій Захарченко.

Читайте також: Легенду про Героя України Олександра Аніщенка відправили школам Слов`янська

Говоритимемо про те, які проблеми сьогодні є найбільш актуальними для мешканців області, в яких сферах вони зосереджуються? Як висвітлення цих проблем у ЗМІ може сприяти їх вирішенню?

Дивіться програму «Сьогодні. Головне» наживо в ефірі UA: СУМИ, онлайн на сайті телеканалу та на ютуб-каналі Суспільне Суми.

Читайте також: Суспільний мовник відновив мовлення в аналозі у Сумській області

Нагадаємо, «Голос Громад» — це спільний проєкт UA: Суспільне мовлення та провідної німецької організації з медіарозвитку DW Akademie. Мета проєкту – визначити сфери суспільного життя  регіону, які потребують додаткової уваги Сумської філії Суспільного мовника.  До дискусії долучались активісти різних громадських організацій регіону. За їх участі організатори сформували перелік головних викликів, що вже актуальні та які  потенційно постануть перед регіоном найближчим часом. 

UA: СУМИ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. 

Оперативні новини Сумської області шукайте на діджитал-платформах:  

o Суспільне│Новини

o фейсбук-сторінці

o інстаграм-сторінці; 

o ютуб-каналі; 

o телеграм-каналі.