У Сумах вдруге зібралися «Інтелектуальні пліткарки»

16:14, 20 вер. 2019
 
У Сумах вдруге зібралися «Інтелектуальні пліткарки»

«Інтелектуальні пліткарки» зібралися у Сумській науковій обласній бібліотеці. Зустріч у клубі із такою назвою відбулась вчора у Сумах. Вона дискусійно-розважальна під назвою «Я зробила себе сама».У актовому залі зібралося з пів сотні сумчанок.

Людмила Панкратова, відвідувачка заходу:«Вперше прийшла на такий захід. Мене запросили через соціальну мережу Facebook. Жінки, які всього досягли своєю працею і мені дуже хочеться послухати, подивитися. Бути учасником такого заходу».

Ольга Нестеренко, співорганізаторка заходу:«Ми зможемо збирати всіх цих жінок, які вже відомі, які цікаві й проводити з ними якісь заходи й ось виникла така назва «Інтелектуальні пліткарки» у вигляді дівчачого квесту, з якимись там ігровими моментами. Ми вже провели один такий квест і тоді ми запросили вже відомих наших письменниць, ми ж можемо так говорити, Богдану Олександровську, Анну Коршунову і там ще інших».

Цього разу на зустріч запросили 4 жінок. Формат зустрічі – це розповідь по себе, питання до учасниць та пісенно-танцювально-розважальні номери.

Тетяна Шулікова, директорка палацу культури «Хімік»: «Я – це мої вчинки, а не е, що я про них думаю. Мабуть, в цьому є велика світла істина. «Я зробила себе сама» - я навіть, до цього запрошення не дуже про це й думала. Я просто працювала все життя. Намагалася принести радість людям своєю професією».

Єлизавета Шерстюк, директорка благодійної організації «Сумський єврейський фонд «Хесед Хаім»:«Я не можу вивести якусь рецепту успішності. Я можу сказати тільки як я жила і що я робила для того, щоб досягти того, що зараз у мене є. Треба робити тільки те, в чому ти професіонал і робити це від щирого серця і з великою любов’ю, і ще з великою повагою до людей з якими ти працюєш».

Організаторки заходу планують проводити такі зустрічі один раз на три місяці.