Прокуратура повідомила про підозру сумчанину, який стріляв в таксиста

11:27, 16 жов. 2019
 
Прокуратура повідомила про підозру сумчанину, який стріляв в таксиста

У Сумах чоловік 20 разів вистрілив у таксиста. Його затримано та повідомлено про підозру. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області. 

Подія сталась 14 жовтня у Сумах. Водій таксі приїхав за викликом на вул. Котляревського близько 22-ї, забрав чоловіка і жінку та відвіз їх на вул. Гетьмана Мазепи. Приїхавши на місце пасажири вийшли з таксі, при цьому чоловік повідомив, що розрахується за проїзд після того, як підніметься у квартиру і візьме кошти.

«На цьому ґрунті між таксистом і пасажиром виник словесний конфлікт, під час якого останній дістав предмет, ззовні схожий на пневматичний пістолет, та здійснив близько 20 пострілів у таксиста, влучивши при цьому в обличчя, шию та грудну клітину потерпілого. Співробітники поліції затримали нападника та вилучили в нього зброю», – розповіла прокурор Сумської місцевої прокуратури Галина Рекуненко.

За інформацією слідства, підозрюваний у липні цього року, у стані алкогольного сп’яніння, підійшов на вулиці до незнайомих йому двох дівчат, які розмовляли між собою. Чоловікові здалось, що вони висловлювали на його адресу образи, тому він ударив в обличчя одну дівчину, а після того розбив пляшку об голову іншої та наніс їй близько 5 порізів скляними уламками.

Дії підозрюваного кваліфіковано за статтею хуліганство, що супроводжувалось особливою зухвалістю із застосуванням предмету, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України, до обрання запобіжного заходу він перебуватиме в Ізоляторі тимчасового тримання. Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує до 7 років позбавлення волі.