Ракети, міни, гранати, артснаряди – щоденні знахідки вибухотехніків Сумщини

Ракети, міни, гранати, артснаряди – щоденні знахідки вибухотехніків Сумщини

20 лип. 2022

Сумщина має 560 кілометрів спільного кордону з росією. Сьогодні уся ця межа є лінією зіткнення, а прикордонна смуга перебуває під постійними обстрілами. Небезпечними залишаються і райони, що перебували в російській окупації чи під обстрілами у лютому-березні.

Читайте також: «Дуже часто має значення не те, що сказала людина, а як вона це сказала», — спецкор Суспільне Суми Олександр Соломко

Які боєприпаси використовує та використовувала російська армія проти сумчан? Чим вони небезпечні? Які ризики приховують території, звільнені від окупантів? На ці та інші питання в ефірі марафону «Суспільне. Спротив» відповів начальник відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Сумській області Олег Євлаш. 

 

Дивіться міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 21:00 в ефірі та на сайті Суспільне Чернігів та інших регіональних телеканалів Суспільного. Онлайн трансляція марафону 一 на ютуб-каналі Суспільне Новини.

«Суспільне. Спротив» — 8-годинний прямоефірний щоденний інформаційний марафон, над яким працює регіональна команда Суспільного Мовлення. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни. Виходить на усіх регіональних телеканалах Суспільного з 25 лютого 2022 року.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Сумській області — це телеканал Суспільне Суми та Українське Радіо Суми.

Дивитись і слухати Суспільне Суми онлайн можна на сайті

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

  Суспільне│Новини

  телеграм-каналі; 

  фейсбук-сторінці

  інстаграм-сторінці; 

  ютуб-каналі; 

  вайбер-каналі.